Mirë se vini në Bleje.NeT.

Tek ne mund të merrni shërbime profesionale me çmime shumë të volitshme

 • Hosting

  Hosting

 • Domain

  Domain

 • Web Design

  Web Design

 • Bleje.NeT

  Krijojmë, dizajnojmë dhe mirëmbajmë web faqe profesionale me çmime shumë të volitshme.

 • Puna jonë

  Puna jonë shihet qartë nga faqet e krijuara nga ne, të cilat mund t’i shikoni dhe ta vlerësoni vetë.

 • Shpejt

  Faqen që e kërkoni do ta keni të gatshëm për një kohë shumë të shkurtër, aq profesionale sa e kërkoni.

 • Kënaqësia e klientit

  Tek ne më e rëndësishmja nga të gjitha është që klienti të ndahet i kënaqur, tjerat janë bosh.

Puna jonë

 • Puna jonë

  Kosumi.Ch është Autoshkollë në Zvicër, përkatësisht në qytetin e Lenzburgut. Kompani e cila ka një sukses të madh dhe mëson...

  detailspreview
 • Puna jonë

  YouthAC.eu është webfaqja e organizatës joqeveritare “Qendra e Aktivizimit të Rinisë” (Youth Activism Center – YAC). YAC është OJQ me...

  detailspreview
 • Puna jonë

  Zaun-Meister.Ch është kompani për ndërttimin e gardheve në Zvicër. Kompania ndërton gardhe dhe dyer të drurit, metalit, plastikës, etj. Kompania...

  detailspreview
 • Puna jonë

  Automobilwelt.ch është webfaqe për tregti të automjeteve në Zvicër. Faqja është një kompani ku shitesit e veturave mund t’i reklamojnë...

  detailspreview